Kampány koncepció kidolgozás, tervezés, szervezés, lebonyolítás

Vállalunk teljes körű, minden médiára kiterjedő kommunikációs kampánystratégia tervezést, kreatív koncepció kilakítást, és vezénylést, ami tartalmaz:

A kampánytervezést az ügyfél által megadott - vagy közösen kidolgozott - briefing alapján végezzük. Kialakítjuk a célcsoport(ok)ra alapozott reklámtsratégiát, elkészítjük a koncepciót, a főcímeket, a szövegírást és a kreatív anyagot. Az elfogadott kreatív anyagot integráljuk a médiatervben meghatározott médiákra.

A rádió és tv-spotok gyártásához rendelkezünk szegedi és budapesti együttműködő stúdióháttérrel, szakmai stábbal, zenei háttérhez szerzőijog kezeléssel a Sonoton szerődött partnereként. Médiatervezéshez kutatási adatokkal és foglalási kapcsolatokkal szintén szerződött partnerünkkön keresztül.

Szükség esetén színészek és statiszták, helyszínek és a technikai eszközök biztosítását is felvállaljuk.

» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

A cégarculat

a vizuális, verbális és hangulati elemek olyan összessége, amelyeken keresztül a vállalat kommunikálja saját ismérveit, jellemzőit partnereinek, a társadalami- és gazdálkodó szervezeteknek, a vállalkozói- és a közvetlen fogyasztói célcsoportoknak. » bővebben

» Termékdíj információk