Kiadványszerkesztés, tervezés, gondozás

Szinte minden ügyfelünk számára végzünk kiadványszerkesztést.
A megbízásokat a tervezés fázisától a végtermék leszállításáig vállaljuk. A tervezés, illetőleg a tartalmi egyeztetések során ügyfeleinkkel személyesen, valamint elektronikus levélben tartjuk a kapcsolatot. Ha a helyzet megkívánja, ftp hozzáférést is biztosítunk.

Megrendelőink számára a terveket pdf formátumban küldjük meg és elektronikus levélben, faxon vagy telefonon, illetve szükség esetén személyesen is tartjuk a kapcsolatot. A nyomdai szakaszba kerülés, illetve kivitelezés megkezdése előtt - igény esetén - próbanyomattal véglegesítjük a gyártási folyamatot.

Ha szükséges, a kiadvány megszületésétől részt veszünk az alkotói folyamatban. Megtervezzük a kiadvány layoutját, tipográfiáját.

A bejelentésköteles időszakos vagy egyedi kiadványok esetében közbenjárunk az ISSN vagy ISBN számok megszerzésében.

» Katalógusok, dossziék, mappák, brossúrák, szórólapok...
» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

A cégarculat

a vizuális, verbális és hangulati elemek olyan összessége, amelyeken keresztül a vállalat kommunikálja saját ismérveit, jellemzőit partnereinek, a társadalami- és gazdálkodó szervezeteknek, a vállalkozói- és a közvetlen fogyasztói célcsoportoknak. » bővebben

» Termékdíj információk