Kiadványszerkesztés, tervezés, gondozás

Szinte minden ügyfelünk számára végzünk kiadványszerkesztést.
A megbízásokat a tervezés fázisától a végtermék leszállításáig vállaljuk. A tervezés, illetőleg a tartalmi egyeztetések során ügyfeleinkkel személyesen, valamint elektronikus levélben tartjuk a kapcsolatot. Ha a helyzet megkívánja, ftp hozzáférést is biztosítunk.

Megrendelőink számára a terveket pdf formátumban küldjük meg és elektronikus levélben, faxon vagy telefonon, illetve szükség esetén személyesen is tartjuk a kapcsolatot. A nyomdai szakaszba kerülés, illetve kivitelezés megkezdése előtt - igény esetén - próbanyomattal véglegesítjük a gyártási folyamatot.

Ha szükséges, a kiadvány megszületésétől részt veszünk az alkotói folyamatban. Megtervezzük a kiadvány layoutját, tipográfiáját.

A bejelentésköteles időszakos vagy egyedi kiadványok esetében közbenjárunk az ISSN vagy ISBN számok megszerzésében.

» Katalógusok, dossziék, mappák, brossúrák, szórólapok...
» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

Replay: filmes szolgáltatásaink

Cég-, termék-, technológia és szolgáltatás ismertető, bemutató filmek teljes körű gyártása, forgatása, szerkesztése, szükség esetén szövegírással, narratív (idegen nyelvű) szöveg alámondással, igény esetén írással, zenei aláfestéssel, vizuális elemekkel. » animáció, prezentáció, film, webvideo szolgáltatásaink

» Termékdíj információk