Kiadványszerkesztés, tervezés, gondozás

Szinte minden ügyfelünk számára végzünk kiadványszerkesztést.
A megbízásokat a tervezés fázisától a végtermék leszállításáig vállaljuk. A tervezés, illetőleg a tartalmi egyeztetések során ügyfeleinkkel személyesen, valamint elektronikus levélben tartjuk a kapcsolatot. Ha a helyzet megkívánja, ftp hozzáférést is biztosítunk.

Megrendelőink számára a terveket pdf formátumban küldjük meg és elektronikus levélben, faxon vagy telefonon, illetve szükség esetén személyesen is tartjuk a kapcsolatot. A nyomdai szakaszba kerülés, illetve kivitelezés megkezdése előtt - igény esetén - próbanyomattal véglegesítjük a gyártási folyamatot.

Ha szükséges, a kiadvány megszületésétől részt veszünk az alkotói folyamatban. Megtervezzük a kiadvány layoutját, tipográfiáját.

A bejelentésköteles időszakos vagy egyedi kiadványok esetében közbenjárunk az ISSN vagy ISBN számok megszerzésében.

» Katalógusok, dossziék, mappák, brossúrák, szórólapok...
» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

Az arculat szerepe

A napjainkra jellemző kiélezett versenykörnyezetben - függetlenül attól, hogy az adott cég, intézmény a versenyszférában, vagy más szektorban végzi tevékenységét -, életbevágóan fontos, hogy az arculat letisztult, könnyen felismerhető és azonosítható legyen. A kommunikációs üzenetek célratörőek, esetleg szellemesek, vizuálisan jól áttekinthetőek, karakteresek, és megkülönböztethetőek legyenek, ami segít az azonosításban, erősíti a piaci megjelenést és jelenlétet, javítja az ismertséget, és átlépi az egyre emelkedő ingerküszöböt. » bővebben

» Termékdíj információk