Produkciós megoldások

Az Impressio Ideal Kft.-nél arra törekszünk, hogy megrendelőink marketingkommunikációs igényeit mozgó képekben is megvalósítsuk.

A kreatív alkotói (szöveg- és szinopszis írás, storyboard késztést, operatőri és forgatási) feladatokat magunk végezzük.

A zenei- és hangulati aláfestéseket a Sonoton nemzetközi zenei szerzői jog kezelő szerződött partnereként szerezzük be és használjuk fel.

Mozgó képes szolgáltatásainkat Axinar produkció márkanéven végezzük az Impressio Ideal Kft. keretein belül. Erről bővebben a www.axinar.hu weboldalunkon tájékozódhat.

Filmprodukciós tevékenység

Vállaljuk cég-, termék-, technológia és szolgáltatásokat bemutató, ismertető filmek teljes körű gyártását, forgatását, szerkesztését, szükség esetén szövegírással, narratív (magyar és idegen nyelvű) szöveg alámondással, feliratozással. Igény esetén szövegírást, storyboard, szinopszis írását is felvállaljuk.

A filmek elkészítéséhez biztosítunk képzett szereplőket, akik narrátorként vagy aktív szereplőként vesznek részt a bemutató anyag elkészítésében. Szükség esetén statisztákat is alkalmazunk.

Felhasználási területek

A filmek elkészítésén túl a célcsoportokra alapozott internetes beágyazásokat is vállaljuk.
Ehhez a célcsoport specifikációk ismerete és egyeztetése szükséges.

Technikai háttér

» REPLAY: animáció, prezentáció, film, webvideo

» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

Az arculat szerepe

A napjainkra jellemző kiélezett versenykörnyezetben - függetlenül attól, hogy az adott cég, intézmény a versenyszférában, vagy más szektorban végzi tevékenységét -, életbevágóan fontos, hogy az arculat letisztult, könnyen felismerhető és azonosítható legyen. A kommunikációs üzenetek célratörőek, esetleg szellemesek, vizuálisan jól áttekinthetőek, karakteresek, és megkülönböztethetőek legyenek, ami segít az azonosításban, erősíti a piaci megjelenést és jelenlétet, javítja az ismertséget, és átlépi az egyre emelkedő ingerküszöböt. » bővebben

» Termékdíj információk