Magunkról

Az Impressio Ideal Kft.

a hagyományos grafikai stúdiómunkákon túl klasszikus reklámügynökségi (ún. ATL és BTL, vonal feletti és alatti) feladatokat is felvállal. Az ilyen irányú tevékenységünk a következőkre terjed ki:

Kreatív alkotói tevékenység

Produkciós tevékenység

Interaktív kommunikációs megoldások

Print produkció

Internetes fejlesztések

Az Impressio Ideal Kft. azon a Magyarországon működő vállalkozások teljes körű kiszolgálására törekszik, akiknek érdekeltségeik, disztribúciós tevékenységük, piaci versenyhelyzetük, és konkurenseikkel vívott küzdelmük megkívánja az összetett marketingkommunikációs támogatást.

A cég fő tevékenysége reklám- és marketingcélú vizuális grafikai tervezés, valamint reklámkampányok tervezése, szervezése és levezénylése minden médiában. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink eredményes kommunikációs megoldásokkal legyenek jelen a piacon.

A hagyományos grafikai tervező munkákon túl a marketingkommunikációs feladatok szinte teljes palettáját felvállaljuk. Igyekszünk partnereinknek célratörő megoldásokat nyújtani reklámkampányok, promóciók, nyereményakciók lebonyolításában is a koncepció kidolgozásától az adott akció lezárásáig.

Munkáink jelentős részét a számítógépes grafikai tervezés képezi PC és Macintosh környezetben.
A megbízásokat a tervezés fázisától a végtermék leszállításáig vállaljuk. A tervezés, illetőleg a tartalmi egyeztetések során ügyfeleinkkel személyesen, telefonon, valamint elektronikus levélben tartjuk a kapcsolatot. Ha a helyzet megkívánja, ftp hozzáférést is biztosítunk.
Az alkotói szakaszban a terveket pdf formátumban küldjük meg és elektronikus levélben, faxon, valamint telefonon is tartjuk a kapcsolatot, illetve szükség esetén személyesen is bemutatjuk a produkciót. A nyomdai szakaszba kerülés, illetve kivitelezés megkezdése előtt próbanyomattal véglegesítjük a gyártási folyamatot.

Vállaljuk kommunikációs kampányok, nyereményakciók lebonyolítását, rendszeresen megjelenő újságok, kiadványok gondozását. A megbízó egy adott termékének vagy szolgáltatásának a sajtóban, óriásplakáton, citylight poszteren, rádióban és eladáshelyi reklámeszközön, illetve ezek mixében való megjelentetését, a célcsoportokhoz szóló üzenetek megalkotását, a vízuális tervezést, a médiatervezést, a megjelenést, illetve mindezek lebonyolítását. A megbízásokat kivitelező partnereinkkel szoros, jól együttműködő kapcsolatban végezzük.

A speciális szakmai ismeretet igénylő, illetőleg ritkán jelentkező munkák esetében külső, alvállalkozó munkatársakat vonunk be az alkotói folyamatba. Ezek általában a sugárzott médiában (televíziós és rádiós reklámspotok) megjelenő kommunikációs üzenetek kivitelezésekor, korrektori, operatőri, fénytechnikai, hangmérnöki, médiatervezési és 3 dimenziós tervezési, valamint speciális esetekben dekorációs tevékenységekre terjednek ki.

» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

A megfelelő marketing-,

és reklámstratégia kialakítása olyan kérdéseket vet fel, amelyek kihatása a vállalkozás jövőjét messzemenően befolyásolhatja, ugyanakkor vonzatai nehezen megjósolhatóak előre. » bővebben

» Termékdíj információk