A megfelelő marketing-,

és reklámstratégia kialakítása olyan kérdéseket vet fel, amelyek kihatása a vállalkozás jövőjét messzemenően befolyásolhatja, ugyanakkor vonzatai nehezen megjósolhatóak előre.

Az eredményesség javítása, a profit maximalizálása nem csak a termelési szinteken dől el. Egy jól megtervezett reklámkampány, egy alapos üzleti terv vagy egy jól kialakított marketing mix olykor sokkal nagyobb hatást érhet el, mint egy termék gyártásának üzemi optimalizálása.

Célunk, hogy Partnereink a megfelelő név kiválasztásától az arculat és a kommunikáció megtervezéséig, ill. bármely a marketinget érintő témában kompetens segítséget kaphassanak.

A megfelelő kommunikációs felületek kiválasztása komoly kihívás elé állítja a megrendelőket. A rengeteg rendelkezésre álló adat és lehetőség között nehéz megtalálni a legoptimálisabbat. Médiatervezés lényege, hogy az ügyfél a célok és a büdzsé meghatározásán, a médiafelületek kijelölésén és ellenőrzésén keresztül egészen az utólagos hatékonyságmérésig folyamatos, professzionális és naprakész támogatást kapjon.

» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

Microsite

A reklámkampányokat online kiegészítő micrositeokkal is célszerű támogatni. Ezzel lehetséges a célcsoporto(ka)t interaktív módon bevonni a kommunikációs folyamatba. Kiváló lehetőség nyílik ezzel a vásárlói célcsoportoktól információ és adatgyűjtésre, elégedettség mérésre, fogyasztói szokások fürkészésére, vásárlási befolyásolásra, kampányerősítésre. Az eszköz alkalmas adat és címlista gyűjtésre, adatbázis kialakítására. » webes szolgáltatásaink

» Termékdíj információk